LempiYin – matka sinuun

39,00  sis alv.

 • Yinjoogaa villasukat jalassa omassa kotona.
 • Voi kokonaisvaltaisesti paremmin ja vapaudu  stressistä ja suorittamisesta.
 • Saat 6 x 60–90 minuutin kokonaisvaltaista kehon ja mielen harjoitusta.
 • Matkaat harjoitusten aikana kuuden meridiaaniparin läpi ja vapaudut kehosi ja mielesi jännitystiloista.
 • Huolla kehoasi, eheytä mieltäsi, löydä yhteys sydämeesi.
 • Saat materiaalit käyttöösi vuodeksi ja voit tehdä harjoituksia omassa tahdissasi.
Ilmoita väärinkäytöstä

39,00  sis alv.

Lisää suosikkeihinLisätty suosikkilistalleRemoved from wishlist 4

Saattaisit myös pitää…

Lisätty suosikkilistalleRemoved from wishlist 3
YInjoogaa vai restoratiivista joogaa
Lisätty suosikkilistalleRemoved from wishlist 3
49,00  sis alv.
28%

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

LempiYin – matka sinuun -kurssi on juuri sinulle tarkoitettu, jos

 • haluat vapautua stressistä ja suorittamisesta ja saada hengähdyshetkiä arkeen,
 • haluat vapautua negatiivisista ajatuksista ja tunteista,
 • haluat elämääsi enemmän positiivisia tunnetiloja ja haluat säteillä positiivisuutta myös läheisiisi,
 • haluat oppia kuuntelemaan sydämesi ääntä paremmin ja tekemään sinua eteenpäin vieviä päätöksiä elämässä ja
 • haluat päästä eroon kehoa ja mieltä kuormittavista jännitystiloista tai ainakin lievittää niitä.

Mistä kurssissa on kyse?

Tällä kurssilla pääset huoltamaan erityisesti mieltäsi ja sydäntäsi, ja siinä samalla myös kehosi jännitys- ja kiputilat saavat väistyä vapaamman ja rennomman olon tieltä. Yinjooga parantaa liikkuvuuttasi, hoitaa kehosi kiputiloja lempeästi sekä rauhoittaa ja kirkastaa mieltäsi. Lisäksi pysähtyminen ja rauhoittuminen auttavat sinua herkistymään oman intuitiosi äänelle, mikä voi vaikuttaa laajemminkin vaikkapa tekemiisi valintoihin elämässä.

Mitä kurssi sisältää?

Kurssi sisältää kuusi yinjoogaharjoitusta, jotka ovat kestoltaan 60–90 minuuttia. Jokaisessa harjoituksessa on teema, joka määräytyy käsiteltävän meridiaaniparin mukaan.

Harjoitusten lisäksi saat PDF-muodossa

 • pikaoppaan yinjoogan filosofiaan sekä
 • työkirjan, jota voit halutessasi täyttää ennen ja jälkeen harjoitusten.

Mitä yinjooga on?

Yinjooga on rauhallista, palauttavaa joogaa, joka sopii lähestulkoon kaikille. Yinjoogan lempeissä asanoissa viivytään useiden minuuttien ajan ja tarkoituksena on herätellä kehoa, rauhoittaa mieltä ja lisätä pikkuhiljaa harjoitus harjoitukselta kehon elastisuutta. Pitkät asanat vaikuttavat syvälle kehon faskioihin eli sidekalvoihin, jänteisiin, luihin ja niveliin, joihin nopeilla, “puskevilla” venytyksillä ei juurikaan päästä vaikuttamaan.

Hengityksellä on myös tärkeä merkitys kehon ja mielen yhteyden löytämisessä. Kehon, mielen ja hengityksen rauhoittaminen aktivoivat parasympaattisen hermostomme, joka laskee stressitasoja, verenpainetta ja sydämen sykettä.

Miksi minun kannattaa osallistua kurssille?

Arkemme on usein tulvillaan Yangia – liikettä, suorittamista, aikatauluja – ja jopa “rentouttavat” harrastuksemme voivat lopulta olla puskemista, suorittamista, äärirajoille menemistä. Yinjooga tarjoaa ihanan mahdollisuuden käpertyä itseesi, oikeasti rauhoittua ja levätä. Kun pysähdyt, kuulet paremmin kehosi ja mielesi viestejä. Usein työnnämme taka-alalle asioita, joiden tarkasteluun meillä ei ole aikaa – tai rohkeutta – ja totumme olemaan jatkuvasti pienessä jännitystilassa ja elämään vaivojemme kanssa. Onko sinulla rohkeutta antaa vihdoin aikaa tärkeimmälle, itsellesi?

Vähän enemmän kuin kehonhuoltoa

Tiesitkö, että kiinalaisen lääketieteen mukaan keho ja mieli ovat yhtä eikä niitä tulisi hoitaa erillisinä toisistaan? Entä tiesitkö, että sisäelimemme kantavat kiinalaisen lääketieteen mukaan valtavan määrän tunteita sisässään? Tiesitkö, että yinjoogalla pyritään vaikuttamaan samoihin meridiaanipisteisiin kuin vaikkapa akupunktiolla?

Tämän kurssin harjoituksissa vaikutamme kehossa kulkeviin meridiaanilinjoihin, jotka ovat yhteydessä sisäelimiimme ja jotka kulkevat kehossa faskiaverkkoja pitkin. Kun luomme pitkillä asanoilla lempeää painetta faskioihin ja siten meridiaaneihin, vaikutamme sekä kehon että mielen epätasapainotiloihin vapauttamalla  tukoksia meridiaaneista. Näin edistämme kokonaisvaltaista hyvinvointiamme.

Yinjooga sopii kaikille

Yinjooga sopii lähestulkoon kaikille. Ainoa edellytys harjoitusten tekemiselle on, että pääset lattiatasossa makuulle ja istumaan.

“Olen liian jäykkä joogaamaan.”

Yinjooga ei ole mitään Instagram-joogaa, vaan kyse on kehosi ja mielesi huollosta. Yinjoogassa jokainen asana tehdään oman kehon ehdoilla ja mahdollisesti tyynyillä tukien, jolloin asanassa oleminen on helpompaa.

“Ei minulla ole aikaa joogailla.”

Mitä jäykempi ja kiireisempi olet, sitä todennäköisemmin tarvitset Yiniä – pysähtymistä ja rauhaa – elämääsi. Kuinka korkealle siis arvotat oman hyvinvointisi?

“Ei minulla ole mitään joogavälineitä.”

Välineiksi riittävät lämpimät vaatteet ja matto – vaikka olkkarinmatto. Jos sinulta löytyy kotoa vilttejä tai sohvatyynyjä, ne ovat mukava lisä. Varsinaisia joogavälineitä et tarvitse, jos sinulla ei sellaisia ole.

Matka sinuun voi alkaa

Oletko valmis ottamaan askelen parempaan vointiin? LempiYin – matka sinuun -kurssilla johdatan sinut kuuden harjoituksen polulla itsesi äärelle. Keho, mieli ja sydän ovat yhtä, ja kurssilla löydät syvemmän yhteyden näiden kolmen osa-alueen välille.

Saat kaikki kuusi harjoitusta oppaineen ja työkirjoineen vuodeksi käyttöösi. Kannustan sinua tekemään harjoitukset esimerkiksi viikon välein, mutta koska saat harjoitukset heti käyttöösi, voit tehdä niitä omassa tahdissasi niin monta kertaa kuin haluat.

Mikäli kaipaat vielä enemmän ohjattua rauhoittumista ja lepoa tai olet hyvin stressaantunut, uupunut tai ahdistunut, suosittelen sinulle lämpimästi LempiRest-kurssia, joka sisältää hyvin elvyttäviä restoratiivisen joogan harjoituksia.

Saat myös lunastettua molemmat kurssit itsellesi huokeaan 49 euron yhteishintaan (norm. 68 €). Vie tällöin molemmat kurssit ostoskoriin ja syötä kassalla koodi lempiyinrest, niin loppusummaksi jää 49 euroa.

Asiakkaiden arvostelut

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Kirjoita arvostelu

Ei vielä arvosteluja

Kirjoita arvostelu tuotteesta “LempiYin – matka sinuun”

Palveluntuottaja

 • Palveluntuottaja: Lempi Coaching & Yoga
 • Kauppa: Lempi Coaching & Yoga
 • Osoite: Lappeenranta
 • Ei arvosteluja vielä!

Tuotteen sijainti

Suomi
LempiYin – matka sinuun

39,00  sis alv.

ALUNEN OY

Alunen on suomalainen liikunnan ja hyvinvoinnin  palveluiden verkkokauppa. Alunen auttaa asiakkaita löytämään  kauppapaikastaan juuri heille sopivat palvelut eri palveluntuottajien tarjonnasta. Palveluntuottajat pääsevät hyödyntämään valmista verkkokauppaa myynnin organisoimiseksi. Palvelualusta, verkkosivusto mahdollistaa myös verkkokurssien ja -valmennusten toteuttamisen.

YHTEYSTIEDOT

Alunen Oy, y-tunnus: 3020550-9

 

Liikunnan ja hyvinvoinnin Alunen on Suomen Yrittäjien jäsenyritys

ASIAKKAAT

Oma tili (tilaukset ja verkkokurssit) (aukeaa uuteen välilehteen)

Oma tili -ohje (aukeaa uuteen välilehteen)

 

Lue tietosuojaseloste ja toimitusehdot (aukeaa uuteen välilehteen) Huom! Kauppiaat vastaavat itse toimitusehdoista ja asettavat ne kauppasivulleen näkyville.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Liikunnan ja hyvinvoinnin Alusella voit maksaa yleisimmillä verkkomaksutavoilla turvallisesti

Seuraamalla meitä somessa, kuulet mm. uusista palveluista

PALVELUNTUOTTAJAT (kuten valmentajat, ohjaajat, personal trainerit)

Työkalut liikunnan ja hyvinvoinnin palveluntuottajille Lue lisää myynnistä netissä ja verkkokursseista.  

 

Alusen Starttikurssi Lue lisää Alusen Starttikurssista  (aukeaa uuteen välilehteen).


© All rights reserved. Alunen Oy.

Alunen Oy
Logo
Shopping cart