Liikunnan ja hyvinvoinnin messut netissä

Liikunnan ja hyvinvoinnin messut netissä

Livelähetyksen ajankohta: pe 28.5. – la 29.5.2021

Paikka: alunen.fi, livekanava ja some

Kauppa auki 24h

Ihmiset ovat aiempaa tottuneempia ostamaan netistä. Myyntipaikassasi voit hyödyntää tapahtumajärjestäjän verkkokauppaa. Näin asiakkaasi voivat ostaa palveluitasi suoraan netistä. Käytössämme ovat monipuoliset maksutavat. Mikä parasta, asiakas voi ostaa suomalaisten suosituimmalla verkkomaksutavalla (pankkimaksutavat). Voit halutessasi ohjata asiakkaat tekemään oston mahdolliseen olemassa olevaan kauppaasi.

MUUT Maksuvälineet

Voit opastaa asiakkaasi maksamaan myös muilla maksuvälineillä, jotka sinulla mahdollisesti jo ovat käytössä (esim. ePassi ja Smartum).

KOHTAAMISET ASIAKKAIDEN KANSSA

Voit antaa asiakkaille mahdollisuuden keskustella kanssasi reaaliaikaisesti chatissa (jo ennen messuja). Voit myös halutessasi tarjota aikoja, jolloin olet tavattavissa etäyhteydellä.

Uusia kontakteja

Aivan uudet asiakkaat voivat löytää sinut! Tapahtuma on tarkoitettu liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Asiakkaat löytävät sinut ja palvelusi myyntipaikasta, karttahausta ja tuotelistauksesta. Pandemian myötä osa ihmisistä haluaa erityisesti tukea suomalaista työtä ja esim. lähialueensa toimijoita.

Tietoisuuden leviäminen

Asiakkaat voivat tehdä postauksia ja jakaa kokemuksiaan somessa, mikä auttaa tunnettuuden lisääntymisessä. Myyntipaikan kauppa- ja tuotesivut ovat hakukoneoptimoidut.

Hyödynnä aika ennen ja jälkeen messujen

Heti myyntipaikan rekisteröimisen ja luomisen jälkeen voit mm. alkaa jakaa viestiä omissa kanavissasi. Myyntipaikan saa auki noin 1-2 päivässä rekisteröitymisen jälkeen. Myyntipaikka on auki 20.6.2021 saakka, joten mm. datan analysoinnille jää aikaa.

terveysturvallisuus

Ympäristövastuullisuus

kokeilut

Voit kokeilla esim. uusien ideoiden toimivuutta tai lanseerata uuden tuotteen. Voit tarvittaessa lisätä nopeastikin uusia tuotteita myyntiin.

Tapahtuman teemana liikunta- ja hyvinvointi

Tapahtumassa voit myydä face-to-face-palveluita, etäpalveluita, verkkokursseja, -valmennuksia ja digituotteita. Kohderyhmänä ovat liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet ihmiset. 

Näytteilleasettajille

Näytteilleasettajia (palveluntuottajia) voivat olla yrittäjät ja yhdistykset, joilla on suomalainen y-tunnus.

Yrittäjän myyntipaikka on kauppasivu Alunen messujen verkkokaupassa.

myyntipaikka

Myyntipaikka tapahtumasivulla sisältää mm. 

Asiakas löytää liikunnan ja hyvinvoinnin yrittäjät kartalta Alusen messuilla netissä.
Tuotesivu yrittäjän kauppasivulla Alunen.
Yrittäjän ja asiakkaan välinen chat liikunnan ja hyvinvoinnin Alusen messuilla netissä.
Suosituimmat maksutavat Alusen verkkokaupassa.
Maksukortti ja laskumaksutapa Alusen verkkokaupassa.

myynti

Yrittäjien esittely liikunnan ja hyvinvoinnin messujen katalogissa Alunen.

Katalogi

Valmennus ja tuki

Palveluiden demot liikunnan ja hyvinvoinnin messuilla netissä Alunen.

Oman palvelun demon (esim. ohjausdemo) näyttö livelähetyksessä (sis. Live-näytteilleasettajapakettiin)

Tapahtumapäällikön terveiset

Koronarajoitusten purkusuunnitelmat luovat uskoa siirtymässä ns. uuteen normaaliin. Alunen on suomalainen palvelualustayritys, joka on erikoistunut liikunnan ja hyvinvoinnin palveluntuottajien liiketoiminnan tukemiseen. Tapahtumat liiketoiminnan muotona voivat tuoda lisää näkyvyyttä, tunnettuutta ja edistää myyntiä. Nettitapahtuma on tarkoitettu liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille, mikä auttaa tavoittamaan potentiaalisia asiakkaita

Netissä toteutuvat tapahtumat ovat uusi juttu monelle, minkä vuoksi panostamme ohjattuun valmennukseen ja tukeen. Palveluntuottajat ja ohjelma ovat merkittävässä osassa tapahtumakokemuksen muodostumista. Lämpimästi tervetuloa mukaan tekemään huippua asiakaskokemusta!

Anne Karhu

Anne Karhu on liikunnan ja hyvinvoinnin Alusen perustaja.

Miten kokonaisuus etenee?

3 vaihetta
1
Ennen tapahtumaa
2
Tapahtuman aikana pe 28.-la 29.5.2021
Tapahtuman jälkeen

Kerron lisää pe 14.5. klo: 12-15 ja klo: 16-19

Tapaamisiin perjantaina 14.5. klo: 12 – 15 ja klo: 16 – 19 osoitteessa: https://bit.ly/messutyopaja. Tule juttelemaan sinulle sopivana ajankohtana klo: 12-15 välisenä aikana tai klo: 16-19 välisenä aikana. (Google Meet ei edellytä kirjautumista tai sovellusten lataamista). 

Voit kysyä lisää myös chatissä (oik. alareuna)! 

 

Tervetuloa kuulemaan lisää! 

Varaa myyntipaikkasi

Valitse sinulle sopivin ratkaisu. Tervetuloa!

Simppeli

98 €

+ alv. 24%

Myyntipaikka (oma kauppasivu) ja tuotteet (tuotekortit) netissä alunen.fi-osoitteessa

Verkkomaksupalvelu (messujärjestäjä, Alunen Oy:n, kauppapaikassa, maksuton alakauppiassopimus Checkout Finland Oy:n kanssa*, ei jatkositoumuksia) tai oman olemassa olevan maksupalvelun linkittäminen tuotteisiin. Asiakkaan voi ohjata käyttämään myös esim. mahdollisia muita maksupalveluita (jos käytössäsi esim. ePassi).

Chat-työkalu asiakaspalvelua varten

Palveluntuottajan valmennus: työpajat etänä, tuki ja neuvonta Facebook-ryhmässä ja chatissä sekä kirjallinen tukimateriaali

Järjestäjä julkaisee yrityksen esittelytekstin Facebook-sivullaan

Esittelyteksti ja kuva tapahtumakatalogissa netissä

Myyntipaikan auki pitäminen 20.6.2021 saakka. (Ei vaatimuksia jatkokäytölle, mutta on mahdollista.)

LIVE

126 €

+ alv. 24%

Kaikki samat sisällöt kuin Simppeli-paketissa.

EXTRANA (vrt. Simppeli-paketti): Oman palvelun demon (esim. ohjaus) esittäminen yhden kerran tapahtuman livelähetyksen aikana. Demo saa näkyvyyttä tapahtuman ohjelmassa, johon se sisällytetään yhtenä ohjelmanumerona. Järjestäjä julkaisee postauksen Facebook-sivullaan. Demon kesto voi olla 15 min - 30 min. Näytetään tallenteena, jonka palveluntuottaja toimittaa järjestäjälle (sopimuksen mukaan).

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

*Käytettäessä järjestäjän organisoimaa verkkomaksupalvelua (Checkout Finland Oy), veloittaa Checkout maksutapahtumakohtaiset kulut hinnastonsa mukaisesti: pankkimaksutavat 0,55 € + 0,00%, korttimaksutavat 0,55 € + 2,00% , mobiilimaksutavat 0,65 € + 2,00% ja OP Lasku 0,55 € + 2,00%. Järjestäjän organisoima palvelu tarkoittaa sitä, että näytteilleasettaja ohjataan tekemään alakauppiassopimus Checkout Finland Oy:n kanssa. Tilitykset hoituvat Checkoutin palvelun kautta. 

Tapahtumajärjestäjä

Alunen on liikunnan ja hyvinvoinnin kauppapaikka.

Tapahtumapäällikkö

Anne Karhu

Alunen Oy

p. 045 7833 3378, myös WhatsApp

anne.karhu(at)alunen.fi

Kysy lisää chatissä, puhelimitse tai lähetä email! 

© All rights reserved. Alunen Oy.

Alunen Oy
Logo
Shopping cart