Käyttäjäesimerkit

Käyttäjätarinat ja käyttöesimerkit

Alusen digitaalinen palvelualusta ohjaajien, neuvojien ja valmentajien apuna

Alunen on liikuntaan ja hyvinvointiin erikoistunut palvelualusta. Tällä sivulla pääset tutustumaan alustan käyttäjäesimerkkeihin.  

Missionamme on auttaa sekä palveluntuottajia liiketoiminnan toteuttamisessa että asiakkaita löytämään juuri heille sopivat palvelut. Lue lisää missiosta artikkelista (linkki avaa blogiartikkelin). 

Alunen Oy

Verkkokauppa: varattavat liikuntapalvelut ja verkkokurssien myynti sekä alustan verkkokurssityökalun hyödyntäminen

Pohditko, miten mahdollistaa myynti netissä? Haluatko mahdollistaa asiakkaille ostamisen netissä suomalaisessa verkkokaupassa suomalaisilla pankkimaksutavoilla? Haaveiletko verkkokurssien tai -valmennusten toteuttamisesta? Tässä esimerkissä näet, miten Alusen perustaja, Anne Karhu, itse hyödyntää verkkokurssialustaa, varattavia tuotteita ja verkkokauppaa liikuntapalveluissaan

Lempi Coaching & Yoga

Verkkokauppa ja -kurssit

Haluaisitko sinäkin mahdollistaa palveluiden ja kurssien löytymisen kauppapaikassa ja ostamisen suomalaisessa verkkokaupassa? Tässä näet esimerkin kurssialustan ja verkkokaupan hyödyntämisestä.

Yritykset, yrittäjät ja yhteisöt

Live-myyntitapahtumat ja messut verkossa

Haluaisitko tuoda palveluitasi ja kurssejasi esille live-myynti- ja messutapahtumissa verkossa? Alusen missiona on auttaa palveluntuottajia toteuttamaan liiketoimintaa ja yksi keino on myyntitapahtumien toteuttaminen. Katso, miten hyödyt livetapahtumiin osallistumisesta (linkki avautuu uudessa ikkunassa).

Alustayritys Alusen toteuttama live-messutapahtuma

Tapahtuma netissä: lempeä liikunta- ja hyvinvointitapahtuma

Liikuntaan ja hyvinvointiin erikoistunut alusta auttaa palveluntuottajia järjestämällä live-myynti- ja messutapahtumia. Tässä pääset tutustumaan Lempeän liikunta- ja hyvinvointitapahtuman toteutukseen (linkki avautuu uudessa ikkunassa). 

Alusen kurssialusta omien valmennusten, koulutusten ja konsultointien toteuttamista varten.

Yritys / yhteisö X

Kurssialusta konsultointia, valmennusta tai muuta koulutusta varten

Pääsetkö sinäkin tekemään koulutusta, valmennusta tai  konsultointia, jota varten tarvitset kurssialustan? Alusen verkkokurssialusta on hyödynnettävissä myös tällaisiin tarpeisiin. Toteutustapa voi olla kokonaan etänä tai hybridinä (monimuotototeutuksena).

Hyvinvointia käsityön verkkokursseilla Alusen verkkokaupasta.

Käsityöyrittäjä

Käsitöistä iloa ja hyvinvointia - kurssien toteuttamista

Haaveiletko verkkokurssien tai etätyöpajojen toteuttamisesta? Liikunnan ja hyvinvoinnin palveluihin erikoistunut Alunen tukee ja mahdollistaa myös käsityöyrittäjien liiketoiminnan digitalisointia. Tällä sivulla näet hieman ideaa Alusen kurssialustan ja shop-in-shop-kauppapaikan hyödyntämisestä

Liikuntaan, elämyksiin ja hyvinvointiin erikoistunut palvelualusta

Millaisiin haasteisiin sinä etsit ratkaisua?
Kerro, niin katsomme, miten voimme auttaa.

Yhteydenottopyyntö: tilaan vinkit haasteideni ratkaisemiseksi

* indicates required
Suurimmat haasteeni

© All rights reserved. Alunen Oy.

Alunen Oy
Logo
Shopping cart