- 28%

LempiYin- ja LempiRest -paketti

Original price was: 68,00 €.Current price is: 49,00 €. sis alv.

 • Osta LempiYin – matka sinuun- ja LempiRest-kurssit edulliseen yhteishintaan 49 € (norm. 68 €).
 • Saat 6 x 60–90 min yinjoogaharjoitusta, joiden avulla löydät syvemmän yhteyden kehosi ja mielesi välille ja palaudut arjen keskellä.
 • Saat 5 x 60–90 min restoratiivisen joogan harjoitusta, joiden avulla lasket stressitasojasi ja verenpainettasi, kohotat mielialaasi ja parannat unenlaatuasi.
 • Voit tehdä harjoituksia kotonasi juuri silloin kun sinulle sopii, vaikka omasta sängystäsi käsin.
 • Saat molemmat kurssit vuodeksi käyttöösi ja voit tehdä harjoituksia niin monta kertaa kuin haluat.

 

Voit halutessasi ostaa kurssit myös erikseen.

Original price was: 68,00 €.Current price is: 49,00 €. sis alv.

(-28%)
Lisää suosikkeihinLisätty suosikkilistalleRemoved from wishlist 3

LempiYin

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

LempiYin – matka sinuun -kurssi on juuri sinulle tarkoitettu, jos

 • haluat vapautua stressistä ja suorittamisesta ja saada hengähdyshetkiä arkeen,
 • haluat vapautua negatiivisista ajatuksista ja tunteista,
 • haluat elämääsi enemmän positiivisia tunnetiloja ja haluat säteillä positiivisuutta myös läheisiisi,
 • haluat oppia kuuntelemaan sydämesi ääntä paremmin ja tekemään sinua eteenpäin vieviä päätöksiä elämässä ja
 • haluat päästä eroon kehoa ja mieltä kuormittavista jännitystiloista tai ainakin lievittää niitä.

Mistä kurssissa on kyse?

Tällä kurssilla pääset huoltamaan erityisesti mieltäsi ja sydäntäsi, ja siinä samalla myös kehosi jännitys- ja kiputilat saavat väistyä vapaamman ja rennomman olon tieltä. Yinjooga parantaa liikkuvuuttasi, hoitaa kehosi kiputiloja lempeästi sekä rauhoittaa ja kirkastaa mieltäsi. Lisäksi pysähtyminen ja rauhoittuminen auttavat sinua herkistymään oman intuitiosi äänelle, mikä voi vaikuttaa laajemminkin vaikkapa tekemiisi valintoihin elämässä.

Mitä kurssi sisältää?

Kurssi sisältää kuusi yinjoogaharjoitusta, jotka ovat kestoltaan 60–90 minuuttia. Jokaisessa harjoituksessa on teema, joka määräytyy käsiteltävän meridiaaniparin mukaan.

Harjoitusten lisäksi saat PDF-muodossa

 • pikaoppaan yinjoogan filosofiaan sekä
 • työkirjan, jota voit halutessasi täyttää ennen ja jälkeen harjoitusten.

Mitä yinjooga on?

Yinjooga on rauhallista, palauttavaa joogaa, joka sopii lähestulkoon kaikille. Yinjoogan lempeissä asanoissa viivytään useiden minuuttien ajan ja tarkoituksena on herätellä kehoa, rauhoittaa mieltä ja lisätä pikkuhiljaa harjoitus harjoitukselta kehon elastisuutta. Pitkät asanat vaikuttavat syvälle kehon faskioihin eli sidekalvoihin, jänteisiin, luihin ja niveliin, joihin nopeilla, “puskevilla” venytyksillä ei juurikaan päästä vaikuttamaan.

Hengityksellä on myös tärkeä merkitys kehon ja mielen yhteyden löytämisessä. Kehon, mielen ja hengityksen rauhoittaminen aktivoivat parasympaattisen hermostomme, joka laskee stressitasoja, verenpainetta ja sydämen sykettä.

Miksi minun kannattaa osallistua kurssille?

Arkemme on usein tulvillaan Yangia – liikettä, suorittamista, aikatauluja – ja jopa “rentouttavat” harrastuksemme voivat lopulta olla puskemista, suorittamista, äärirajoille menemistä. Yinjooga tarjoaa ihanan mahdollisuuden käpertyä itseesi, oikeasti rauhoittua ja levätä. Kun pysähdyt, kuulet paremmin kehosi ja mielesi viestejä. Usein työnnämme taka-alalle asioita, joiden tarkasteluun meillä ei ole aikaa – tai rohkeutta – ja totumme olemaan jatkuvasti pienessä jännitystilassa ja elämään vaivojemme kanssa. Onko sinulla rohkeutta antaa vihdoin aikaa tärkeimmälle, itsellesi?

Vähän enemmän kuin kehonhuoltoa

Tiesitkö, että kiinalaisen lääketieteen mukaan keho ja mieli ovat yhtä eikä niitä tulisi hoitaa erillisinä toisistaan? Entä tiesitkö, että sisäelimemme kantavat kiinalaisen lääketieteen mukaan valtavan määrän tunteita sisässään? Tiesitkö, että yinjoogalla pyritään vaikuttamaan samoihin meridiaanipisteisiin kuin vaikkapa akupunktiolla?

Tämän kurssin harjoituksissa vaikutamme kehossa kulkeviin meridiaanilinjoihin, jotka ovat yhteydessä sisäelimiimme ja jotka kulkevat kehossa faskiaverkkoja pitkin. Kun luomme pitkillä asanoilla lempeää painetta faskioihin ja siten meridiaaneihin, vaikutamme sekä kehon että mielen epätasapainotiloihin vapauttamalla  tukoksia meridiaaneista. Näin edistämme kokonaisvaltaista hyvinvointiamme.

Yinjooga sopii kaikille

Yinjooga sopii lähestulkoon kaikille. Ainoa edellytys harjoitusten tekemiselle on, että pääset lattiatasossa makuulle ja istumaan.

“Olen liian jäykkä joogaamaan.”

Yinjooga ei ole mitään Instagram-joogaa, vaan kyse on kehosi ja mielesi huollosta. Yinjoogassa jokainen asana tehdään oman kehon ehdoilla ja mahdollisesti tyynyillä tukien, jolloin asanassa oleminen on helpompaa.

“Ei minulla ole aikaa joogailla.”

Mitä jäykempi ja kiireisempi olet, sitä todennäköisemmin tarvitset Yiniä – pysähtymistä ja rauhaa – elämääsi. Kuinka korkealle siis arvotat oman hyvinvointisi?

“Ei minulla ole mitään joogavälineitä.”

Välineiksi riittävät lämpimät vaatteet ja matto – vaikka olkkarinmatto. Jos sinulta löytyy kotoa vilttejä tai sohvatyynyjä, ne ovat mukava lisä. Varsinaisia joogavälineitä et tarvitse, jos sinulla ei sellaisia ole.

Matka sinuun voi alkaa

Oletko valmis ottamaan askelen parempaan vointiin? LempiYin – matka sinuun -kurssilla johdatan sinut kuuden harjoituksen polulla itsesi äärelle. Keho, mieli ja sydän ovat yhtä, ja kurssilla löydät syvemmän yhteyden näiden kolmen osa-alueen välille.

Saat kaikki kuusi harjoitusta oppaineen ja työkirjoineen vuodeksi käyttöösi. Kannustan sinua tekemään harjoitukset esimerkiksi viikon välein, mutta koska saat harjoitukset heti käyttöösi, voit tehdä niitä omassa tahdissasi niin monta kertaa kuin haluat.

 

LempiRest

Kenelle LempiRest sopii?

Restoratiivinen jooga on hyvin voimaannuttava ja voimavaroja palauttava joogamuoto, jota pystyy harjoittamaan vaikkapa omasta sängystä käsin ja joka siksi soveltuu myös esimerkiksi polvivaivaisille, joille lattialle asettuminen on haastavaa.

Restoratiivinen jooga sopii erityisen hyvin stressaantuneille ja uupuneille, sillä se muun muassa

 • ehkäisee ja hoitaa kroonistunutta stressiä,
 • laskee verenpainetta,
 • kohottaa mielialaa ja tasapainottaa mieltä ja kehoa,
 • auttaa sairauksista ja vammoista toipumista,
 • helpottaa unensaantia ja parantaa unenlaatua.

LempiRest-kurssin sisältö

LempiRest-kurssilla saat vuoden ajaksi käyttöösi viisi 60–90 minuutin harjoitusta, joita voit tehdä uudelleen ja uudelleen.

Mitä harjoituksissa tehdään ja mitä välineitä tarvitsen harjoituksia varten?

Restoratiivisen joogan idea on antaa kehon ja mielen levätä. Harjoituksissa asetutaan hyvin lempeisiin asanoihin, joissa ollaan asanasta ja harjoitustaustasta riippuen n. 5–25 minuuttia.

Jotta asanassa on miellyttävä levätä, keho tuetaan apuvälineiden avulla mahdollisimman mukavaan asentoon. Apuvälineiksi et tarvitse varsinaisia joogavälineitä, vaan sohvatyynyillä, huovilla ja paksuilla kirjoilla pärjäät mainiosti. Jos sinulta löytyy kotoasi joogavälineitä, voit käyttää niitä lisänä.

“Minun on vaikea rauhoittua, soveltuukohan kurssi minulle?”

Mitä vaikeampaa pysähtyminen ja rauhoittuminen sinulle on, sitä enemmän lienet sen tarpeessa. Joskus kierrosten laskeminen voi tuntua hankalalta, kun pitäisi tehdä sitä, tätä ja tuota. Tietoisen rauhoittumisen ja läsnäolemisen myötä kuitenkin hermostosi rauhoittuu, mielesi tasapainottuu ja saat voimavaroja arkeesi lisää. Rentoutuminen on monelle helpompaa, kun saa toimia ohjaajan ohjeiden mukaan. Kannustan sinua rohkeasti kokeilemaan.

Joskus pysähtyminen ja rauhoittuminen voi myös tuntua pelottavalta, sillä pysähtyessämme saatamme joutua kohtaamaan ajatuksia ja tunteita, joita työnnämme kiireisessä arjessa mielestämme taka-alalle. Olisiko sinulla rohkeutta pysähtyä itsesi äärelle juuri nyt ja voisitko antaa itsellesi luvan levätä?

Asiakkaiden arvostelut

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Kirjoita arvostelu

Ei vielä arvosteluja

Kirjoita arvostelu tuotteesta “LempiYin- ja LempiRest -paketti”

Lisätty suosikkilistalleRemoved from wishlist 0
life coach hinta
Lisätty suosikkilistalleRemoved from wishlist 0
Original price was: 69,00 €.Current price is: 49,00 €. sis alv.
29%
Lisätty suosikkilistalleRemoved from wishlist 0
paljonko life coach maksaa
Lisätty suosikkilistalleRemoved from wishlist 0
Original price was: 249,00 €.Current price is: 147,00 €. sis alv.
41%
Lisätty suosikkilistalleRemoved from wishlist 4
Kehonhuoltoa ja mielenhuoltoa yinjoogalla LempiCoaching & Yoga Alusella.
Lisätty suosikkilistalleRemoved from wishlist 4
39,00  sis alv.
Lisätty suosikkilistalleRemoved from wishlist 1
mitä on restoratiivinen jooga
Lisätty suosikkilistalleRemoved from wishlist 1
29,00  sis alv.
LempiYin- ja LempiRest -paketti
LempiYin- ja LempiRest -paketti

Original price was: 68,00 €.Current price is: 49,00 €. sis alv.

© All rights reserved. Alunen Oy.

Alunen Oy
Logo
Shopping cart