Palveluntuottajat

Liikunnan ja hyvinvoinnin palveluntuottajien omat verkkokaupat

Liikunnan ja hyvinvoinnin Aluselta löydät eri toimijoiden palveluita. Heidän kauppasivuiltaan näet mm. yhteystiedot, toimitusehdot ja myynnissä olevat tuotteet. Tervetuloa tutustumaan yrittäjiin ja muihin toimijoihin, heidän palveluihinsa sekä löytämään juuri sinulle sopiva palvelu!  

Total stores showing: 7

Jotta palveluntuottaja voi myydä Alusella, on hänellä oltava suomalainen y-tunnus. Kauppiaat ovat tehneet kauppiassopimuksen Alusen shop-in-shop-kauppapaikkaan maksunvälityspalvelu Paytrail Oy:n kanssa. Palveluntuottajat vastaavat itse antamistaan tiedoista (kuten toimitusehdot) kauppasivullaan sekä tuotetiedoissa. 

ALUNEN OY

Alunen on suomalainen liikunnan ja hyvinvoinnin  palveluiden verkkokauppa. Alunen auttaa asiakkaita löytämään  kauppapaikastaan juuri heille sopivat palvelut eri palveluntuottajien tarjonnasta. Palveluntuottajat pääsevät hyödyntämään valmista verkkokauppaa myynnin organisoimiseksi. Palvelualusta, verkkosivusto mahdollistaa myös verkkokurssien ja -valmennusten toteuttamisen.

YHTEYSTIEDOT

Alunen Oy, y-tunnus: 3020550-9

 

Liikunta- ja hyvinvointipalveluiden verkkokauppa-Alunen on Yrittäjien jäsenyritys.

ASIAKKAAT

Oma tili (tilaukset ja verkkokurssit) (aukeaa uuteen välilehteen)

Oma tili -ohje (aukeaa uuteen välilehteen)

 

Lue tietosuojaseloste ja toimitusehdot (aukeaa uuteen välilehteen) Huom! Kauppiaat vastaavat itse toimitusehdoista ja asettavat ne kauppasivulleen näkyville.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Liikunnan ja hyvinvoinnin Alusella voit maksaa yleisimmillä verkkomaksutavoilla turvallisesti

Seuraamalla meitä somessa, kuulet mm. uusista palveluista

PALVELUNTUOTTAJAT (kuten valmentajat, ohjaajat, personal trainerit)

© All rights reserved. Alunen Oy.

Alunen Oy
Logo
Shopping cart