Liikunnan ja hyvinvoinnin palvelualusta-Alusen missio

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Liikunnan ja hyvinvoinnin palvelualusta-Alusen missiona on auttaa alalla toimivien palveluntuottajien liiketoiminnan toteuttamista. Palveluntuottajia voivat olla esim. ohjaajat, valmentajat, liikunnanohjaajat, liikuntaneuvojat, hyvinvointivalmentajat, personal trainerit jne.  Myös liikunta- ja hyvinvointipalveluita sekä -koulutuksia tuottavat brändit voivat hyötyä palvelualustasta.

Palveluntuottajien lisäksi Alunen auttaa asiakkaita löytämään juuri heille sopivat liikunnan ja hyvinvoinnin palvelut. Asiakkaita voivat olla yksityishenkilöt, ryhmät, työporukat ja muut erilaisten organisaatioiden edustajat. Yhteiskunnallisena tavoitteena Alusella on ihmisten hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen.

Jaa tämä postaus

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Anne Karhu

Anne Karhu

Olen Alusen perustaja. Kauan aikaa opetus- ja liikunta-alalla toimineena autan nyt liikunta- ja hyvinvointialan toimijoita liiketoiminnan toteuttamisessa.

Antoisia lukuhetkiä!

ALUNEN OY

Alunen on suomalainen liikunnan ja hyvinvoinnin palveluiden alusta. Alunen auttaa asiakkaita löytämään  kauppapaikastaan juuri heille sopivat palvelut eri palveluntuottajien tarjonnasta. Palveluntuottajat pääsevät hyödyntämään valmista verkkokauppaa myynnin organisoimiseksi. Palvelualusta mahdollistaa myös verkkokurssien ja -valmennusten toteuttamisen.

YHTEYSTIEDOT

Alunen Oy, y-tunnus: 3020550-9

 

Alunen on Suomen yrittäjien jäsenyritys.

ASIAKKAAT

Oma tili (tilaukset ja verkkokurssit) (aukeaa uuteen välilehteen)

Oma tili -ohje (aukeaa uuteen välilehteen)

 

Lue tietosuojaseloste ja toimitusehdot (aukeaa uuteen välilehteen) Huom! Kauppiaat vastaavat itse toimitusehdoista ja asettavat ne kauppasivulleen näkyville.

Maksunvälityyspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Checkout toimii maksunvälittäjänä Alunen verkkokaupassa.

Seuraamalla meitä somessa, kuulet mm. uusista palveluista

PALVELUNTUOTTAJAT

Työkalut liikunnan, elämysten ja hyvinvoinnin palveluntuottajille Lue lisää myynnistä netissä ja verkkokursseista.  


Alusen Starttikurssi Lue lisää Alusen Starttikurssista  (aukeaa uuteen välilehteen).

 

© All rights reserved. Alunen Oy.

Alunen Oy
Logo
Reset Password
Shopping cart