Käsityöyrittäjä!

Haaveiletko verkkokurssien tai etätyöpajojen toteuttamisesta?

Hyvinvointia käsityön verkkokursseilla Alusen verkkokaupasta.

Tee verkkokursseja ja muita digituotteita

Alunen auttaa digitalisoimaan palveluitasi. Kehitä liiketoimintaasi hyödyntämällä osaamistasi uudella tavalla. Alusen digitaalinen alusta mahdollistaa ja tukee. 

Alunen käsityöyrittäjien liiketoiminnan digitalisoinnin tukena

Alunen auttaa ja kannustaa käsityöalan yrittäjiä toiminnan uudistamisessa ja kehittämisessä. Onko yrityksesi liikevaihto aiemmin muodostunut pääasiassa myyjäisistä, messuista ja tapahtumista? Tai oletko keskittynyt tuotemyyntiin kivijalkakaupassa? Oletko haaveillut verkkokurssien tai työpajojen toteuttamisesta? Haluaisitko kokeilla, olisiko digituotteista vauhdittajiksi toiminnan kasvulle? Tuntuuko, että aika ei riitä kehittämistä vaativan uuden opetteluun? Kaipaatko tukea liiketoiminnan kehittämiselle ja palveluiden digitalisoinnille?

Alunen on liikunnan, elämysten ja hyvinvoinnin digitaalinen palvelualusta. Tavoitteenamme on ihmisten hyvinvointi. Käsitöiden tekeminen edistää hyvinvointia, minkä vuoksi käsityöalaa halutaan buustata Alusella. Alunen auttaa ja mahdollistaa Sinua, käsityöalan yrittäjä, toteuttamaan digitaalista liiketoimintaa.

Alusta verkkokursseille ja tuki niiden tekemiselle

Alusen digitaalinen palvelualusta mahdollistaa verkkokurssien tekemisen. Opetusalan konkari, yrittäjä Anne Karhu, ohjaa ja tukee kurssien ja digituotteiden tekemisessä. Valmennusten avulla helpotetaan Sinua toteuttamaan verkkokoulutuksia ja -kursseja. Verkkototeutusten tuottaminen mahdollistaa myös ns. hybriditoteutukset ja palveluja voi toteuttaa ajasta ja paikasta riippumatta. Kurssituotteiden myynnissä voit hyödyntää kuukausimaksutonta kauppapaikkaamme. Myynti on mahdollista aloittaa nopeasti.

Verkkokurssi Alusen verkkokurssialustalla.
Käsityöyrittäjien verkkokurssit Alusen alustalla ja verkkokaupassa.

Saavuta näkyvyyttä Alusella - tavoita asiakkaita

Myynnin organisointi ja jakelukanava

Voit hyödyntää Alusen kauppapaikkaa verkkototeutusten myynnissä. Näin saat näkyvyyttä, mikä auttaa asiakkaiden tavoittamisessa. Alusen alustapalvelu toimii siten itsessään myös jakelukanavana. Et tarvitse edes omaa nettisivua myydäksesi Alusen kauppapaikassa. Seuraavassa näet esimerkin yrittäjän myyntisivusta myytävine tuotteineen. Mikäli sinulla on omat nettisivut, voit nostaa kurssisi myös siellä esiin, ja linkittää asiakkaan ostettavaksi suoraan Aluselle. Asiakas voidaan automaattisesti ohjata suoraan kurssillesi.  

Käsityöyrittäjän verkkokauppa Alusen shop-in-shop-kauppapaikassa.
#ostapieneltä

Alusen toimintamalli tukee yksin- ja pienyrittäjiä. Paketoi verkkokoulutuksia ja -kursseja myös lahjaksi ostettaviksi!

Yhteistä hyvää - hyvinvointia

Alusen kauppapaikassa myytävien palveluiden ja verkkokurssien sekä -valmennusten avulla tuetaan ihmisten hyvinvointia.

Käsityöyrittäjän verkkokurssi Alusen verkkokurssialustalla.

LiikunNAN JA HYVINVOINNIN PALVELUIHIN ERIKOISTUNUT alusta

Kerro, millaisiin haasteisiin sinä etsit ratkaisua.
Katsomme, miten voimme auttaa.

Suurimmat haasteeni, joihin haen ratkaisua

* indicates required
Suurimmat haasteeni

© All rights reserved. Alunen Oy.

Alunen Oy
Logo
Shopping cart