Live-näytteilleasettaja liikunnan ja hyvinvoinnin messut 28.-29.5.2021

156,24  sis alv.

Uutta! Näytteilleasettajaksi liikunnan ja hyvinvoinnin nettimessuille!

 • ajankohta pe 28.5. – la 29.5.2021
 • messut netissä osoitteessa alunen.fi, lisäksi livekanava ja some
 • myynti mahdollista messujärjestäjän kauppapaikassa, jolloin kauppa on auki 24h/ vrk
 • voit aloittaa myynnin heti myyntipaikan avaamisen ja verkkomaksupalvelun kytkemisen jälkeen – jo ennen messuja (!)
 • asiakkaalla mahdollisuus maksaa suomalaisten suosituimmilla verkkomaksutavoilla (kotimaiset pankkimaksutavat)
 • voit ohjata asiakkaan käyttämään myös muita käytössäsi olevia maksuvälineitä (esim. ePassi tai Smartum)
 • kupongit mahdollisia myynnin edistämisessä
 • et tarvitse aiempaa verkkokauppaa tai verkkomaksupalveluita (halutessasi voit ohjata asiakkaan käyttämään niitä, mikäli et ota käyttöösi messujärjestäjän organisoimaa kauppapaikkaa)
 • asiakaspalvelua chatissä
 • asiakaspalvelua halutessasi muilla etäyhteyksillä
 • oman palvelun demon (esim. ohjauksen) esitys messujen aikaisessa livelähetyksessä (demo saa näkyvyyttä myös messuohjelmaan aikataulutettuna ohjelmanumerona, toistetaan tallenteena)
 • myyntipaikan hyödyntäminen esim. liidien keräämisessä
 • osallistumisen ja tekemisen tuki messuvalmennuksen työpajoissa etänä
 • ohjaus, tuki ja neuvonta Facebook-ryhmässä ja messujärjestäjän chat:ssä
 • hinta: 126 EUR (alv. 0%)

Ympäristö- ja terveysturvallisesti!

Ilmoita väärinkäytöstä

156,24  sis alv.

Varasto loppu

Myyjä
Alunen
@ Alunen
Lisää suosikkeihinLisätty suosikkilistalleRemoved from wishlist 0

Live-näytteilleasettajapaketti liikunnan ja hyvinvoinnin messuille netissä 28.-29.5.2021

Oman palvelun demon esittäminen messujen aikaisessa livelähetyksessä

 • suunnittele ja nauhoita demo, jonka haluat esitettävän messujen aikaisessa livelähetyksessä
 • demo aikataulutetaan osaksi ja näkyville messuohjelmaan
 • toteutetaan messujen aikana livelähetyksessä tallenteena

Liikunta- ja hyvinvointipalveluiden myynti

Messuosastosi on myyntipaikka nettimessuilla osoitteessa alunen.fi. Myyntipaikka tarkoittaa omaa kauppasivua, jossa voit kuvin, tekstein ja videoin herättää asiakkaan mielenkiinnon sekä tiedottaa kaupankäyntiin liittyvistä asioista. Myytävät palvelut näkyvät tuotekortteina (tuotesivuina), joissa myös voit tekstein, kuvin ja videomateriaalin avulla tukea asiakasta ostopäätöksessä.

Mahdollista asiakkaan ostaminen netissä! Maksupalveluksi voit ottaa käyttöön messujärjestäjän, Alunen Oy:n, organisoiman kauppapaikkaratkaisun. Messuvalmennuksessa opastamme sinut tekemään kauppiassopimuksen Checkout Finland Oy:n kanssa messujärjestäjän kauppapaikkaan. Mikä parasta, käytössämme on suomalaisten suosituimmat verkkomaksutavat (kotimaiset verkkopankkimaksut). Asiakkaasi voivat maksaa mobiili-, kortti- tai verkkopankkimaksutavoilla sekä OP Lasku-maksutavalla. Checkout Finland Oy hoitaa tilitykset ja saat myös tilitysraportit Checkoutin Extranetistä. Maksupalvelun käyttöönotto hoituu 1-2 vrk:ssa. Checkoutin veloittamat kulut ovat maksutapahtumakohtaisia.* Mitä nopeammin avaat myyntipaikan ja maksupalvelun, sitä pidempi myyntiaika jo ennen varsinaisia messuja. Muistutus: tämäkin vaihe opastetaan messuvalmennuksessa.

Mikäli puolestaan haluat käyttää mahdollisesti jo olemassa olevaa verkkokauppaasi tai verkkomaksupalvelua, opastat asiakkaasi niiden pariin myyntipaikassa (kauppasivulla) ja tuotekuvauksissa.

Toki kannattaa mahdollistaa asiakkaan maksaminen myös muilla käytössäsi olevilla maksuvälineillä. Mikäli käytössäsi on esim. ePassi tai Smartum, kannattaa ne tuoda asiakkaille tiedoksi ja opastaa niiden pariin (myyntipaikassa kauppasivulla ja tuotekuvauksissa).

Myyntipaikkasi on käytössä vielä 20.6.2021 saakka, joten asiakkaat, jotka vielä harkitsevat ostopäätöstä, voivat palata kauppasivullesi.

Asiakaspalvelua chatin avulla tai muita yhteydenpitovälineitä hyödyntäen

Jotta asiakas voi ottaa sinuun matalalla kynnyksellä yhteyttä, voit kytkeä chat-palvelun (tawk.to) myyntipaikkaasi. Opastamme käyttöönoton messuvalmennuksessa. Asiakas voi sitten avata chat-yhteyden sekä myyntipaikassa kauppasivulla että tuotesivuilta. Chat-keskustelu onnistuu myös mobiilissa, joten sinun ei tarvitse päivystää tietokoneen äärellä. Toki voit halutessasi toteuttaa etätapaamisia muitakin yhteydenpitovälineitä hyödyntäen.

Näkyvyyttä, tunnettuutta ja löydettävyyttä

Asiakkaat ovat kokeneet hyväksi sen, että ovat saaneet rauhassa tutustua näytteilleasettajiin (vastaavan tyylisissä messutapahtumissa). Sinullakin on messuilla oma kauppasivu, jonka avulla kerrot yrityksen tarinaa ja nostat palveluitasi esille. Asiakkaat voivat kohdentaa hakuja sekä sisältöjen perusteella että karttahaulla. Messutapahtuman avulla kukin saa kohdennettua myös viestintää juurikin liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Vastaavanlaisissa messutapahtumissa netissä asiakkaat ovat kertoneet tutustuneensa uusiin palveluntuottajiin. Kun palveluntuottajia on kootusti yhdessä paikkaa koolla, löytänee asiakaskin juuri hänelle sopivan palveluntarjoajan. Monella toimijalla on nykyään tarjonnassaan myös etänä toteutuvia palveluita (etätoteutuksia, verkkokursseja ja valmennuksia), joihin voi messutapahtuman myötä olla mahdollista saavuttaa asiakaskuntaa laajemminkin.

Messuvalmennuksesta saat ohjausta, tukea ja vinkkejä

Mietityttääkö, miten tämän saa onnistumaan? Koetko, ettet ole mikään digityyppi ja messut netissä kuulostaa haasteelliselta. Ei hätää! Anne Aluselta toteuttaa työpajoja etänä, joissa käydään askel askeleelta läpi toimenpiteet ennen messuja, messujen aikana ja niiden jälkeen. Lisäksi saatavillasi on kirjallinen tukimateriaali. Ja eipä siinä vielä kaikki, neuvontaa ja tukea on saatavilla Facebook-ryhmässä ja järjestäjän chat-palvelussa (klo: 8-21).

Messujen jälkeen onnistumisen arviointia dataan perustuen

Simppeli-näytteilleasettajapakettiin kuuluu, että voit pitää myyntipaikkaa auki 20.6.2021 saakka. Näin sinulle jää vielä aikaa ns. jälkipuinnille. Ennätät myös perehtyä analytiikkaan (esim. kävijämäärät kauppasivulla ja kullakin tuotesivullasi). Silloin voit myös pohtia mahdollista jatkoa alustan käytölle, mutta mitään velvoitteita jatkokäytölle ei ole.

Live-näytteilleasettajapaikan varaaminen

Varaa näytteilleasettajapaikka liikunnan ja hyvinvoinnin nettimessuille lisäämällä tuote ostoskoriin. Kirjoita lisätietoja-kohtaan, millä teemalla yrityksesi tai organisaatiosi osallistuisi messuille ja millaisia olisivat myytävät tuotteesi. Messujärjestäjä, Alunen Oy, vahvistaa tai hylkää varauksen. Hyväksytyn varauksen jälkeen saat ohjeen maksun suorittamista varten sähköpostiisi.

Toimitusehdot

Lue toimitusehdot

Hinta

126,00 EUR (alv. 0 %)

 • Kun käytät messujärjestäjän organisoimaa verkkomaksupalvelua (Checkout Finland Oy), veloittaa Checkout maksutapahtumakohtaiset kulut hinnastonsa mukaisesti: pankkimaksutavat 0,55 € + 0,00%, korttimaksutavat 0,55 € + 2,00% , mobiilimaksutavat 0,65 € + 2,00% ja OP Lasku 0,55 € + 2,00%. Messujärjestäjän organisoima palvelu tarkoittaa sitä, että sinut ohjataan tekemään maksuton alakauppiassopimus Checkout Finland Oy:n kanssa. Tilitykset hoituvat Checkoutin palvelun kautta. Ei velvoitteita jatkokäyttöön.

Asiakkaiden arvostelut

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Kirjoita arvostelu

Ei vielä arvosteluja

Kirjoita arvostelu tuotteesta “Live-näytteilleasettaja liikunnan ja hyvinvoinnin messut 28.-29.5.2021”

Palveluntuottaja

 • Palveluntuottaja: Alunen
 • Kauppa: Alunen
 • Osoite: Häikiönmäentie 274
  87950 Kajaani
 • Ei arvosteluja vielä!

Tuotteen sijainti

Suomi
Live-näytteilleasettaja liikunnan ja hyvinvoinnin messut 28.-29.5.2021
Live-näytteilleasettaja liikunnan ja hyvinvoinnin messut 28.-29.5.2021

156,24  sis alv.

ALUNEN OY

Alunen on suomalainen liikunnan ja hyvinvoinnin  palveluiden verkkokauppa. Alunen auttaa asiakkaita löytämään  kauppapaikastaan juuri heille sopivat palvelut eri palveluntuottajien tarjonnasta. Palveluntuottajat pääsevät hyödyntämään valmista verkkokauppaa myynnin organisoimiseksi. Palvelualusta, verkkosivusto mahdollistaa myös verkkokurssien ja -valmennusten toteuttamisen.

YHTEYSTIEDOT

Alunen Oy, y-tunnus: 3020550-9

 

Liikunnan ja hyvinvoinnin Alunen on Suomen Yrittäjien jäsenyritys

ASIAKKAAT

Oma tili (tilaukset ja verkkokurssit) (aukeaa uuteen välilehteen)

Oma tili -ohje (aukeaa uuteen välilehteen)

 

Lue tietosuojaseloste ja toimitusehdot (aukeaa uuteen välilehteen) Huom! Kauppiaat vastaavat itse toimitusehdoista ja asettavat ne kauppasivulleen näkyville.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Liikunnan ja hyvinvoinnin Alusella voit maksaa yleisimmillä verkkomaksutavoilla turvallisesti

Seuraamalla meitä somessa, kuulet mm. uusista palveluista

PALVELUNTUOTTAJAT (kuten valmentajat, ohjaajat, personal trainerit)

Työkalut liikunnan ja hyvinvoinnin palveluntuottajille Lue lisää myynnistä netissä ja verkkokursseista.  

 

Alusen Starttikurssi Lue lisää Alusen Starttikurssista  (aukeaa uuteen välilehteen).


© All rights reserved. Alunen Oy.

Alunen Oy
Logo
Shopping cart