Verkkokurssi myyntiin äitienpäiväksi – ohjattu koulutus

Liikunnan verkkokurssit Alusen verkkokaupasta.
Hyvinvoinnin ystäväpalvelut Alusen verkkokaupasta.
Hyvinvointia käsityön verkkokursseilla Alusen verkkokaupasta.
Kehonhuollon verkkokurssit Alusen verkkokaupasta.

Verkkokurssi myyntiin äitienpäiväksi

- ohjattu koulutus

Anne Karhu / Alunen Oy

 • Vaihe-vaiheelta-etenevä ohjattu koulutus kurssin myyntiin asettamiseksi
 • Kk-maksuton palvelu
 • Ensimmäinen kk myös ilman provisiota
 • 7 vrk peruuttamisoikeus
 • Et tarvitse edes omia nettisivuja
 • Hyvinvointia edistäviin teemoihin erikoistunut alusta

Tavoite?

KURSSI MYYNTIIN

Miten?

ohjattu valmennus

Missä myyn?

Verkkokaupassa

Ohjatussa valmennuksessa verkkokurssi myyntiin

Onko mielessäsi ollut ajatus verkkokurssin tekemisestä? Oletko ehkä epäillyt kykyjäsi ja kokenut, ettet ole mikään digityyppi? Tuskastuttaako uuden opettelu? Tuntuuko, että aika ei riitä? Kaipaatko tukea liiketoiminnan digitalisoinnissa?

Nyt on tilaisuus ohjatussa valmennuksessa luoda uutta ja kehittää toimintaasi. Tavoitteellisesti etenevään valmennukseen osallistuminen säästää aikaasi ja henkilökohtainen tuki lieventää tuskaa. Keskity Sinä osaamisesi uudenlaiseen muotoiluun ja vapauta aikaa luovuudelle.

Valmennus opastaa vaihe vaiheelta kurssin tuottamisen ja myyntiin laittamisen. Samalla alustalla sekä kurssit että myynti!

Miten tämä koulutus auttaa Sinua?

Koulutuksessa lähestytään kokonaisvaltaisella otteella liiketoiminnan kehittämistä ja toteuttamista. Emme mahdollista ainoastaan kurssialustaa tai kurssin suunnittelun tukea. Lisäksi pääset myymään kurssia tai valmennusta Alusen shop-in-shop-kauppapaikassa.   

Verkkokurssi Alusen verkkokurssialustalla.
Alusen verkkokurssivalmennuksella oma unelmakurssi myyntiin verkkokauppaan.
Verkkokurssit Alusen kurssialustalla toimivat myös mobiililaitteissa.

Kenelle tämä ohjattu koulutus sopii?

Verkkokurssi myyntiin äitienpäiväksi -koulutus on tyyliltään ohjattua valmennusta. Koulutus sopii erinomaisesti Sinulle, joka 

Hyödyntääksesi Alusen kauppapaikkaa myynnissä, tulee yritykselläsi / yhteisölläsi olla suomalainen y-tunnus

Meille on tärkeää ihmisten hyvinvointi, ja yrittäjien tukeminen hyvinvointia edistävien palveluiden toteuttamisessa. #ostapieneltä

Alunen on suomalainen alustayritys. Palvelin sijaitsee Helsingissä. Tarjoamme asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa suosituimmilla kotimaisilla pankkimaksutavoilla.

Koulutuksen etenemissuunnitelma

Koulutuksessa edetään vaihe vaiheelta kohti verkkokurssin myyntiä ja toteuttamista. Ohjatussa valmennuksessa saat asioita aikaiseksi.

Millainen kurssi-ideasi on? Mitä haluat saavuttaa? Mitä jo osaat – mihin erityisesti kaipaat tukea? 

Laskeutumissivu kurssille/ valmennukselle

Laaditaan ja julkaistaan ns. laskeutumissivu kurssille. Sen avulla voit sopivassa kohtaa jo aloittaa ennakkomarkkinoinnin. Huomioidaan myös hakukoneoptimointi.

Kauppiaaksi Alusen shop-in-shop-kauppapaikkaan ja oman kauppasivun luonti 

Sinut ohjataan rekisteröitymään kauppiaaksi Alusen shop-in-shop-kauppapaikkaan, niin pääset julkaisemaan oman kauppasivun. Rekisteröinti on maksuton tämän valmennuksen yhteydessä. Myynnin mahdollistamiseksi Sinut ohjataan tekemään kauppiassopimus Checkout Finland Oy:n kanssa, joka tilittää tulot tilillesi. Sopimuksen tekeminen on maksuton. Maksuväylä on valmiina 1-2 vrk:n kuluttua! Alusen kauppapaikan käyttäminen myynnissä on kuukausimaksuton ratkaisu. Ensimmäisen myyntikuukauden aikana emme peri provisiota, pelkkä maksunvälittäjän kulu (Checkout Finland). Huom! Pystymme mahdollistamaan suomalaisten suosimat pankkimaksutavat. Myyntimahdollisuuden hyödyntäminen ei kuitenkaan ole pakollista, mutta suotavaa, koska sen avulla voidaan asiakkaat esim. ohjata ostotapahtuman jälkeen suoraan kurssillesi. Se voi myös mahdollistaa laajemman näkyvyyden yrityksellesi ja verkkokurssillesi. 

Suunnitellaan kurssin rakenne, määritellään asetukset ja luodaan sisältöä. Kurssin voit aikatauluttaa avautuvaksi haluamallasi tavalla. 

Kirjoitetaan tuotekuvaus ja julkaistaan tuote ostettavaksi. (Vaikka aloittaisi myynnin, voi kurssin aloituksen määrittää alkavaksi vasta myöhemmin.) Jes! 

 • Haluatko kokeilla myydä myös jotakin muuta kurssia / valmennusta?
 • Haluatko kokeilla myydä (koronapandemian hellitettyä ) esim. varattavia face-to-face palveluita?

Suunnitellaan, miten voit jatkossa hyötyä omasta myyntipaikasta Alusen shop-in-shop-kaupassa tai millaisia kursseja / valmennuksia haluaisit jatkossa toteuttaa.

Tervetuloa mukaan luomaan uutta!

Miten koulutus toteutetaan?

Keskeistä on valmennuksellinen, ohjaava, ote. Saat itse keskittyä oman tuotteesi muotoilemiseen ja rakentamiseen sen sijaan, että käyttäisit aikaa asioiden itseopiskeluun.

Valmennus toteutetaan Google Meet-etäyhteydellä. Valmennuksesta tekee tehokkaan se, että työpajojen välisinä päivinä valmistaudut seuraavan kerran asiaan. Työpajoissa päästään konkreettisesti tekemään esim. muotoilemaan sisältöä kurssisivuille. Valmennuksen materiaalit ja aineistot löytyvät kootusti kurssialustalta.

Aikataulu

Koulutuksen päättymispäivä la 8.5.2021. 

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0

Työpajat

Työpajojen sisältö on päiväkohtaisesti sama: aamupäivällä on sama sisältö kuin illalla. Voit osallistua jompaan kumpaan (aamupäivän tai illan) työpajaan. Osallistumista ei ole rajattu, voit osallistua vaikka kaikkiin työpajoihin. Toisaalta, kaikkiin työpajoihin ei tarvitse osallistua saavuttaakseen tavoitteen.

Maanantai
19.4., 26.4. ja 3.5.

klo: 9.00 – 10.30 ja 

klo: 18.00 – 19.30

Keskiviikko
21.4., 28.4. ja 5.5.

klo: 9.00 – 10.30 ja 

klo: 18.00 – 19.30

Perjantai
23.4. ja 7.5.

klo: 9.00 – 10.30 ja 

klo: 18.00 – 19.30

Lauantai
24.4. ja 8.5.

klo: 9.00 – 10.30 

Koulutuksen hinta

VERKKOKURSSI MYYNTIIN ÄITIENPÄIVÄKSI -ohjattu koulutus

Ma 19.4. – la 8.5.2021

210 € (+ alv. 24 %)

* pankkimaksutavat: 0,40 € + 0%, korttimaksutavat: 0,40 € + 2,00%, mobiilimaksutavat: 0,50 € + 2,00% ja laskumaksutapa: 0,40 € + 2,00% 

Hinnasto 1. myyntikuukauden jälkeen

Koulutuksessa olet saanut tuotettua verkkokurssin myyntiin. Koulutukseen sisältyvän ensimmäisen myyntikuukauden jälkeen voit jatkaa palvelumme käyttöä seuraavan hinnaston mukaisesti. Myynnin kasvaessa Aluselle tuleva provisio pienenee.


Kk-maksu 0 € +
proviisio +
Checkout-maksunvälityspalvelun tapahtumakohtainen kulu

 • Kuukausimaksu 0 €
 • Myynti alle 5 000 €/ vuosi: Verkkokurssien ja -valmennusten sekä palveluiden myynti 10 % proviisio
 • Myynti 5 000 - 20 000 €/ vuosi: Verkkokurssien ja -valmennusten sekä palveluiden myynti 8 % proviisio
 • Myynti > 20 000 €/ vuosi: Verkkokurssien ja -valmennusten sekä palveluiden myynti 5 % proviisio
 • Checkout-maksunvälityspalvelu: pankkimaksutavat: 0,40 € + 0%, korttimaksutavat: 0,40 € + 2,00%, mobiilimaksutavat: 0,50 € + 2,00% ja laskumaksutapa: 0,40 € + 2,00% 
Alunen

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Mitä lisäkustannuksia voi kurssin tuottamisen aikana tulla?

Mikäli kurssisi tulee sisältämään videoita, suosittelemme Vimeo-palvelun käyttöönottoa sen mahdollistamien parempien privacy-asetusten vuoksi (vrt. YouTube). (Opastamme tarvittaessa Vimeo-palvelun käytössä.) Muutoin pyrimme ohjaamaan maksuttomien sovellusten tai palveluiden käyttöön, mikäli ilmenee tarvetta.

Kurssin tuottajana vastaat siitä, että Sinulla on käyttöoikeus materiaaleihin. Sinun tulee myös huolehtia itse esim. mahdollisesti tarvitsemasi musiikkilupa.

Mitä on hyvä huomioida kokonaisuudessa?

Tarvitset kaksi sähköpostiosoitetta (esim. henkilökohtainen ja yrityksen email) käyttäessäsi kurssin tuottamisen lisäksi myös Alusen shop-in-shop-kauppapaikkaa.

En pääse ensimmäiselle kerralle mukaan. Kannattaako edes osallistua?

Vaikka et pääsisi ensimmäiselle kerralle (ma 19.4.) mukaan, kannattaa osallistua, koska tässä ohjatussa koulutuksessa Sinut joka tapauksessa huomioidaan yksilöllisesti. 

Mitä kustannuksia tulee myynnistä?

Tähän valmennukseen liittyen saat ensimmäisen myyntikuukauden myynnin ilman provisiokulua Aluselle. Täten kuluja muodostuu vain Checkout-maksunvälityspalvelun käytöstä heidän hinnastonsa mukaisesti. Ensimmäisen myyntikuukauden jälkeen alamme pidättää myynnistä hinnaston mukaisen provision, mutta ei kuukausimaksua. 

Suositeltavaa on käyttää Alusen shop-in-shop-kauppapaikkaa myynnissä. Asiakkaat toimivat yksillä tunnuksilla ja voimme halutessasi ohjata asiakkaat automaattisesti suoraan kurssille. Shop-in-shop-kauppapaikan käyttö lisää myös näkyvyyttä yrityksellesi ja tuotteillesi. 

Voinko osallistua, vaikka kurssini ei ole kohdennettu äideille?

Ilman muuta nyt kannattaa hyödyntää tämä ohjattu koulutus. Voit myös ajoittaa kurssin alkavaksi esim. myöhemmin. 

Tarvitsenko omat nettisivut?

Et tarvitse omia nettisivuja.

Miten voin hyödyntää olemassa olevia nettisivujani?

Mikäli Sinulla on nettisivut käytössäsi, kannattaa kurssia mainostaa myös siellä, ja linkittää suoraan esim. “osta tästä”-painikkeella tuotesivullesi Alusen kauppapaikkaan.

Missä voin myydä kurssia? Pitäisikö minulla jo olla oma verkkokauppa?

Asiakkaalle helpointa on, kun myyt kurssia Alusen kauppapaikassa. Voimme halutessasi ohjata asiakkaan automaattisesti osallistujaksi kurssillesi. Myynti Alusen kauppapaikassa edellyttää Sinulta kauppapaikan käyttöönottoa, joka on maksuton. Pystymme mm. tarjoamaan asiakkaille suositut kotimaiset pankkimaksutavat. Shop-in-shop -kauppapaikan käyttö parantaa myös yrityksesi ja tuotteidesi näkyvyyttä.

Minulla olisi muutama kysymys. Missä voin kysyä?

Kysy rohkeasti lisää 

 • chatissä (sivun oikeassa alareunassa)
 • sähköpostitse (anne.karhu(at)alunen.fi)
 • puhelimitse ja WhatsApp 045 7833 3378

Onko peruuttamisoikeutta?

Kyllä. Peruuttamisoikeus (7 vrk) lasketaan koulutuksen aloituspäivästä, joten peruuttamisoikeus on voimassa su 25.4.2021 saakka.  

Alusen verkkokurssivalmennuksessa on peruuttamisoikeus.

© All rights reserved. Alunen Oy.

Alunen Oy
Logo
Shopping cart