LempiYin – matka sinuun

Nykyinen tila
Ei kirjautunut
Hinta
39
Aloita
This kurssi is currently closed

LempiYin – matka sinuun -kurssi on juuri sinulle tarkoitettu, jos 

 

  • haluat vapautua negatiivisista ajatuksista ja tunteista,
  • haluat elämääsi enemmän positiivisia tunnetiloja ja säteillä positiivisuutta myös läheisiisi,
  • haluat oppia kuuntelemaan sydämesi ääntä paremmin ja tekemään sinua eteenpäin vieviä päätöksiä elämässäsi ja
  • haluat päästä eroon kehoa kiusaavista jännitys- ja kiputiloista tai ainakin lievittää niitä.

Yinjooga

Mistä kurssissa on kyse?

Tällä kurssilla pääset huoltamaan erityisesti mieltäsi ja sydäntäsi, ja siinä samalla myös kehosi jännitys- ja kiputilat saavat väistyä vapaamman ja rennomman olon tieltä.

 

Yinjooga parantaa liikkuvuuttasi, hoitaa kehosi kiputiloja lempeästi ja rauhoittaa ja kirkastaa mieltäsi. Lisäksi pysähtyminen ja rauhoittuminen auttavat sinua herkistymään oman intuition äänelle, mikä voi vaikuttaa laajemminkin esimerkiksi tekemiisi valintoihin elämässä. 

 

Mitä kurssi sisältää?

Kurssi sisältää kuusi yinjoogaharjoitusta, jotka ovat kestoltaan 60–90 minuuttia. Jokaisessa harjoituksessa on teema, joka määräytyy käsiteltävän meridiaaniparin mukaan.

 

Harjoitusten lisäksi saat PDF-muodossa

  • pikaoppaan yinjoogan filosofiaan sekä
  • työkirjan, jota voit halutessasi täyttää ennen ja jälkeen harjoitusten.

 

Vähän enemmän kuin kehonhuoltoa

Tiesitkö, että kiinalaisen lääketieteen mukaan keho ja mieli on yhtä ja että sisäelimemme kantavat valtavan määrän tunteita sisässään?

 

Tällä kurssilla tutustumme kiinalaisen lääketieteen mukaisiin kehossa kulkeviin meridiaanilinjoihin, jotka ovat yhteydessä sisäelimiimme ja jotka kulkevat kehossa faskiaverkkoja pitkin. 

 

Kun luomme faskioihin ja siten meridiaanilinjoihin pitkillä asanoilla painetta,  vaikutamme sekä kehon että mielen epätasapainotiloihin ja edistämme kokonaisvaltaista hyvinvointia.

 

Yinjooga sopii kaikille

“Olen liian jäykkä joogaamaan.” 

Yinjooga ei ole mitään Instagram-joogaa, vaan kyse on kehosi ja mielesi huollosta. Yinjoogassa jokainen asana tehdään oman kehon ehdoilla ja mahdollisesti tyynyillä tukien, jolloin asanassa oleminen on helpompaa.

 

“Ei minulla ei ole aikaa joogailla.” 

Mitä jäykempi ja kiireisempi olet, sitä todennäköisemmin tarvitset Yiniä  – pysähtymistä ja rauhaa –elämääsi. 

 

“Ei minulla ole joogavälineitäkään.”

Välineiksi riittävät lämpimät vaatteet ja matto – vaikka olkkarinmatto. Jos sinulta löytyy kotoa vilttejä tai sohvatyynyjä, ne ovat mukava lisä. Varsinaisia joogavälineitä et tarvitse, jos sinulla ei sellaisia ole.

 

Matka sinuun voi alkaa

Oletko valmis ottamaan askelen parempaan vointiin? 

 

LempiYin – matka sinuun -kurssilla johdatan sinut kuuden harjoituksen polulla itsesi äärelle. Keho, mieli ja sydän ovat yhtä ja kurssilla löydät syvemmän yhteyden näiden kaikkien kolmen osa-alueen välille. 

 

Saat kaikki kuusi harjoitusta oppaineen ja työkirjoineen vuodeksi käyttöösi. Kannustan sinua tekemään harjoitukset esimerkiksi viikon välein, mutta koska saat kaikki harjoitukset heti käyttöösi, voit tehdä harjoituksia omaan tahtiisi ja niin monta kertaa kuin haluat.

Ei kommentteja

Kommentointi ei ole käytössä.